Automatické přihlašování tě samo vrátí do vesmíru, když tě hra pošle do lobby nebo vyprší relace, takže se automatické mise nezastaví.
Nastavení

Aktivovat automatické přihlašování
Když tě hra vrátí do lobby nebo na úvodní stránku, bot se znovu přihlásí a vrátí se do tvého vesmíru. Od verze 9.3.7 vstupuje automatické přihlášení do hry ve stejné záložce: dřív prohlížeč zablokoval nové okno, které otevřelo tlačítko Hrát v lobby, a přihlášení se tam zastavilo.
Povolit upozornění na přihlášení
Při každém automatickém přihlášení pošle notifikaci přes Telegram: užitečné, abys poznal, jestli tě někdo vyhazuje. Zobrazí se jen s propojeným Telegramem.
Použít přihlašovací údaje uložené v prohlížeči
Doporučená volba: bot použije e-mail a heslo uložené v prohlížeči a sám je neukládá. Když ji vypneš, objeví se pole E-mail a Heslo.
Bezpečnostní zámek
Po 7 přihlášeních za 2 hodiny bot funkci zablokuje až do tvého příštího ručního přihlášení, aby hra nezačala být podezíravá. Pokud přihlášení 3krát za sebou selže, zkusí to znovu po 10 minutách.
Pokročilé časy
Opakování přihlášení
Čas v milisekundách (výchozí 10 × 60 × 1000 = 10 minut), který bot čeká před dalším pokusem po neúspěšných přihlášeních.
Počet pokusů o přihlášení
Kolikrát bot zopakuje přihlášení, když se přihlásíš z jiného zařízení.
Limit počtu přihlášení
Maximální počet automatických přihlášení: po jeho překročení se automatické přihlašování zablokuje.
Povolení vyskakovacích oken
Varování!
S automatickým přihlašováním musíš prohlížeči povolit otevírat vyskakovací okna OGame, jinak se karta zavře.