Automatické prihlásenie vás samo vráti do vesmíru, ak vás hra pošle do lobby alebo relácia vyprší, takže sa automatické misie nezastavia.
Nastavenia

Aktivovať automatické prihlásenie
Ak vás hra vráti do lobby alebo na domovskú stránku, bot sa znova prihlási a vráti sa do vášho vesmíru. Od verzie 9.3.7 automatické prihlásenie vstupuje do hry v tej istej karte: predtým prehliadač zablokoval nové okno, ktoré otvorilo tlačidlo Hrať v lobby, a prihlásenie sa tam zastavilo.
Povoliť upozornenie na prihlásenie
Pri každom automatickom prihlásení pošle upozornenie na Telegram: užitočné, aby ste si všimli, ak vás niekto vyhadzuje. Zobrazí sa len s prepojeným Telegramom.
Použiť prihlasovacie údaje uložené v prehliadači
Odporúčaná voľba: bot použije e-mail a heslo uložené v prehliadači a neukladá ich. Ak to vypnete, objavia sa polia E-mail a Heslo.
Bezpečnostný zámok
Po 7 prihláseniach za 2 hodiny bot funkciu zamkne do vášho ďalšieho ručného prihlásenia, aby hra nebola podozrievavá. Ak prihlásenie 3-krát za sebou zlyhá, skúsi to znova o 10 minút.
Pokročilé časovanie
Opakovanie prihlásenia
Čas v milisekundách (predvolene 10 × 60 × 1000 = 10 minút), ktorý bot po neúspešných prihláseniach čaká pred ďalším pokusom.
Počet pokusov o prihlásenie
Koľkokrát bot zopakuje prihlásenie, ak sa prihlásite z iného zariadenia.
Limit zablokovania prihlásenia
Maximálny počet automatických prihlásení: po jeho prekročení sa automatické prihlásenie zablokuje.
Povolenie vyskakovacích okien
Upozornenie!
S automatickým prihlásením musíte prehliadaču povoliť otváranie vyskakovacích okien OGame, inak sa karta zavrie.